Lyst og hyggeligt selskabslokale i Sorø. Maden leveres af VIGGIS EVENT CATERING.

Lyst og hyggeligt selskabslokale i Sorø.

 

VIGGIS PLACE er beliggende i forlængelse af Sorø Hallerne. Lokalet er lyst og ligger ugeneret med egen indgang fra Ringstedvej. Hertil hører en stor gratis parkeringsplads.

I VIGGIS PLACE er der plads til 80 personer ved langborde af hver 8 personer, men andre bordopstillinger kan naturligvis også arrangeres. Vi samarbejder med Midtsjællands Festudlejning, så har I særlige ønsker, kan vi oftest finde en løsning.

Stilen i VIGGIS PLACE er lys og hyggelig med levende lys og friske blomster. Maden leveres af VIGGIS EVENT CATERING. Der tages udgangspunkt i sæsonens råvarer og maden er af høj kvalitet til en fornuftig pris. Maden kan serveres fra buffet eller fad - alt efter ønske. Lad jer inspirere af en af de mange menuer her.

Vi dækker op med hvide duge og matchende servietter og sørger naturligvis for, at de levende lys er tændt, så stemningen bliver helt den rigtige. Vi er gerne behjælpelige med bestilling af orkester, DJ eller jukeboks.

Blomsterdekorationer kan tilkøbes for kr. 20,- pr. person. Der er mulighed for at holde fest frem til kl. 02:00 - ekstra timer kan tilkøbes for kr. 850,- pr. påbegyndt time. 

Ønsker I at komme og se lokalerne,  er I meget velkommen til at kontakte os.