Stort udvalg af lækre selskabsmenuer til alle typer fester. VIGGIS i Sorø leverer til hele sjælland.

VIGGIS EVENT CATERING


Vælg mellem vores mange lækre selskabsmenuer, når der skal holdes konfirmation, bryllup, fødselsdag, reception, barnedåb, eller hvis I bare har lyst til at forkæle jer selv og gode venner. Vores koncept er enkelt - vi ønsker, at I som værtspar skal deltage i festlighederne og nyde maden.

Bliv forelsket i en af vores menuer, og husk at vi er fleksible. Så har I specielle ønsker, eller ønsker I at kombinere retter fra de forskellige menuer, så imødekommer vi gerne jeres ønsker.

 

Selskabsmenuer

VIGGIS CORNER


VIGGIS CORNER er beliggende i Sorø Hallen, og før tankerne går mod friture, slush ice og pølser, så stop! Konceptet er enkelt; det skal være muligt, at få lækker veltillavet cafémad, efter man har dyrket sport.

Nyd en hjemmelavet burger, club sandwich, pasta med pesto og kylling eller årstidens kålsalat. Husk - salat er ikke kun for kaniner.

 

VIGGIS PLACE er et lyst og hyggeligt selskabslokale beliggende i Sorø. Gratis parkering og egen ugeneret indgang.

VIGGIS PLACE


VIGGIS PLACE er selskabslokalet beliggende i forlængelse af Sorø Hallen. Lokalet er lyst og ligger ugeneret med egen indgang fra Ringstedvej og stor gratis parkeringsplads. Der er plads til 80 personer ved langborde af hver 8 personer, men andre bordopstillinger kan naturligvis også arrangeres. 

Stilen er lys og hyggelig med levende lys og friske blomster. Maden leveres af VIGGIS EVENT CATERING, der tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og laver mad af høj kvalitet til en fornuftig pris. Lad jer inspirere af en af de mange menuer her.

 

VIGGIS PLACE

VIGGIS

VIGGIS har eksisteret i knap 20 år og er kendt for at levere mad af høj kvalitet til en overkommelig pris. VIGGIS består af; VIGGIS EVENT CATERING, VIGGIS PLACE og VIGGIS CORNER.

Find os her

Kontakt Viggis